Tuesday, December 28, 2010

27 Dis 2010 Genap Usia Koleksi Gubahan Atie 2 tahun

Salam............ sedar tak sedar rupanya saya memulakan catatan di blog nie pada 27 dis 2008 pada hari lahir haziqah juga..... esok 2 senang lah nak ingat.... catatan pertama mengenai hantaran untuk fuad dan azmiran.... semoga saya diberi kemudahan untuk terus berkongsi segalanya bersama sahabat semua.... lupa pulak nak post birthday haziqah kat blog nie..... kami buat makan 2 keluarga je... sebab ummie dia tak larat nak masak banyak2 ..... Happy Birthday Haziqah yang ke 5th

5 comments:

Abd Razak said...

Assalamualaikum...

Moga atie sihat hendaknya di sana..

Tahniah dah 2 tahun...dan selamat hari ulang tahun kelahiran haziqah

Kakzakie said...

Salam Atie,

Moga bertambah sihat dan buat Haziqah selamat ulangtahunk ke 5. Doakan umi cepat sembuh. Haziqah dah bertambah besar...

Ingatan dari kakak....

atie said...

Salam Razak..

Terima kasih sebab menjadi sahabat setia kat sini... dan sentiasa menghidangkan pelbagai ilmu di blog razak untuk saya.... sorry sejak kebelakangan nie jarang singgah agak sibuk utk duduk dpan komputer ... urusan budak sek yang tak habis2.... sebab berpindah kan...

atie said...

Salam Kak Zakie

Terima kasih semoga akak tak jemu ke blog saya

Kakzakie said...

Salam atie,

Kakak datang ziarah selalu. Hari ini teringat lagi kat Atie itu yg tinggal jejek juga biar atie tahu.

Moga bertambah sihat...