Wednesday, November 4, 2009

Nak Mintak Cuti Bulanan.....

Salam pada semua Sahabat Maya... dan rakan2 yang mengikuti blog nie....

Pertama nak mintak cuti bulanan dari berbloger dan gi blog kawan2..

Bukan pe... ada kerja... kakak saya hantar baju pengantin dia suruh jahit labuci...
makan sebulan gak nak siapkan....

Tapi kalau saya boring jahit labuci nanti saya akan gi gak jengok blog sahabat semua ye...

Salam semua....

14 comments:

Ibuhani said...

w.salam.....pening ek jahit labuci..tp duit masyukk x per :)
slmt menjahit!

fadzilah said...

salam akak..

nanti kalau dah siap jahit labuci tu masukkan lah gambar baju tu dlm blog...nak jgk tengok hasil kerja akak..:))

atie said...

Salam Ibuhani,

masuk le sikit kak tolong kakak aje....kalau dah banyak satu baju nak di jahit pening gak...tq

atie said...

Salam Fadzilah

boleh... nanti gi ambil gambar baju tu.... tp baju pengantin tak sama jaid labucinya dng baju biasa....

zai said...

salam atie..

alahai sopannya dan comelnya permintaan atie tu..kak zai betul2 kagum dengan bakat yg ada pada atie..kalaulah rumah sebelah menyebelah nak juga belajar mengubah macam atie nie..boleh kan ??

atie said...

Salam Kak Zai,,

Alhamdulilah kak Zai.... TAak yah duk dekat pun boleh belajar ape.....
Tapi kalau kita dok dekat2 kan best... dapat kawan spoting macam kak zai...

Abd Razak said...

Salam kak atie...

Cuti jahit labuci erk! jgn lupa kita org ya!

atie said...

Salam Razak.

Ok.....Tq

ASYIQ said...

Salam atie...

Alahai...takkan nak jahit labucci 24 jam. Mesti ada waktu senggang.

Time bersantai dtg la ziarah kwn2. Sy pun disebabkan paper form 4 masih ada yg belum habis marking maka dgn ini blog yg sdg nk dibaik pulih pun ditangguhkan dulu.

Tapi sekali sekala dtg juga jenguk kwn2....dah tegal dah. tak berblog sehari rasa nak demam!!! hihi

a kl citizen said...

assalammualaikum

nanti upload gambar baju tu ya... teringin tengok

atie said...

Salam Kak Asyiq...

Betul... betul.. sehari tak berblog tak sah.... cek blog kekawan pun jadilah kalau tak sempat up-date....

atie said...

Salam Kak Mah KLC...

Baju pengantin... insyaallah... siap nanti...

budak kampung online said...

Takkan sampai tak update. ambik 5minit cerita sket macamana nak jahit labuci..

atie said...

Salam Budak kampung onlaine...

he..he.. bukan tak nak up-date.. akak nie guna komputer nie pagi aje.. ptg kalau intenet ni laju... tapi pagi tu la waktu yg sesui jait manik coz baru bangun tido... kalau menjelang tengahari dan petang jawabnya... tido dalam manik la akak.... ngantuk jait manik nie....sekarang nie lagi le asik ujan..lagi ngantuk baru pegang dpt sikit menguwapnya kat 10 kali... masaalah...