Sunday, November 15, 2009

Kotak Cup Cakes Yang Comel

Ha... Salam semua manik tak siap lagi tapi teringin no nak up-date .... Ari tu kawan saya Kak Nor tempah cc 300 .... untuk kawan Kak Nor... Jadi dah Kak Nor dapatkan tempahan... saya pun buat lah buah tangan sikit untuk Kak Nor... Gi kedai jual barang buat kek nie ternampak la kotak cc nie cute pulak ... jadi terbekenan dan terbeli.... cantik kan kalau nak buat buah tangan....

Cc... untuk saiz yang besar sikit sebenarnya... nak bagi nampak cantik... letak le dng bekas plastik tu sekali.... Dibuka untuk tempahan.... kalau ada yang berminat......

10 comments:

Naz said...

Assalamualaikum kak Atie...
comel sunggul kek2 tu. kalo dpt kat saya, just tengok sajalah. sayang nak makan tu... hehehehe...

atie said...

Salam Naz...

macam2 corak lagi tu boleh buat naz... ini yang bajed rendah punya... makanan kena makan ape... mana boleh tengok aje... t..kasih

Tirana said...

Amboi cantiknya cupcake..

a kl citizen said...

assalammualaikum

seronok betul ada kemahiran dan minat macam atie ni ya

zai said...

salam atie,

kreatif dan berseni betul atie ni..kak zai terasa macam cup cake tu dah ada kat mulut hehehe..

atie said...

Salam Kak Tirana...

Baru belajar aje kak.. masih belum pandai buat macam -macam bentuk lagi..kalau tengok kat blog orang lain lagi cangih2 kek derang.....

atie said...

Salam Kak Mah KLC.

Kak Mah pun mesti banyak kemahiran kan... sebenarnya bila kita buat kerja yang kita minat dan suka tu...boleh menjadikan kita Happy.. agaknya la... saya macam tu le....

atie said...

Salam Kak Zai,

Meh le KL datang makan cupcakes....teringin nak ke pulau pinang dah lama tak ke sana... last masa form six..ikut rombongan sekolah...

ASYIQ said...

Atie...

Dah cukup sebulan ke bercuti???hihi.

Cantik cupcake tu.

Saya tak suka buat tapi suka makan. Cam ner tu????

atie said...

Salam Kak Asyiq...

Tak cukup lagi rasanya.... tapi tangan dah gatal nak berblog ... suka makan ye... meh dtg umah makan...