Sunday, February 19, 2012

Cup Cakes (Pertunangan Yana Dan Udin)


Hari tu ada up-date gambar nie... tapi masih dok dalam kotak... yang nie gambar cup cakes yang telah disusun cantik atas pinggan bertingkat tu.... hasil shoot dari Rashidah Ahmad

10 comments:

Arianni said...

Assalamualaikum Atie :)

Comeii cup cakes tuu..tentu sedap!!

Koleksi hantaran merah hitam nampak sangat eksklusif Atie...

atie said...

Kak Arianni...

Wassalam ...

cup cakes tu memang comel je kak... saya buah kecik2..

koleksi hantaran merah hitam memang best....


kak Arianni ngapa blog akak tak boleh komen ye...

fadzilah said...

assalamualaikum...

sedapnya...terliur saya tengok cup cakes tu :)

Naz said...

Assalamualaikum wbt...

Wow..cantiknya. Rasa sayang nak makan kalau ada kat depan mata...

atie said...

Salam fadzilah...

Maaf membuatkan cikgu rasa macam tu...he,,,,

atie said...

Salam Naz......

Lamanya tak bersiaran... meh dtg umah naz... akak buatkan kek... ha... ala bukan tere manapun naz cuma suka2 je nie.... hadiah buat anak buah akak bertunang...

Kakzakie said...

Salam Atie...

Moga atie sihat hendaknya. Suka kakak lihat hasil gubahan atie. Purple dah jadi trend sekarang..

LadyBird said...

cantik

atie said...

Salam Kak Zakie,

alhamdulilah kak sihat.... semoga akak juga sihat hendaknya...

atie said...

Lady bird

terima ksih.... TQ juga sudi singgah