Monday, January 18, 2010

Haziqah Dapat Tempat Kedua Dalam Contest Wearing Baju Melayu/Baju Kurung


Gambar Haziqah dengan pak njang nya ayah pada Nabila..


Tahniah buat yang menangkap gambar Haziqah nie.... Nabila...... Gambar nie dapat tempat kedua dalam contest Baby Wearing Baju Melayu/Baju Kurung yang dianjurkan Anak2 U... Terima kasih semua......

Marilah semua rakan blogger berkunjung ke blog Anak2 U kat sana ada pelbagai koleksi pakaian ..dan barangan baby.....


glitter-graphics.com

11 comments:

LotsOfLove-Pearls said...

comelnya dia Kak..
nak geget2 pipi dia.
hehehe..
cute!

BeLLe said...

waaaa........ tahniah.... haziqah dpt hadiah ape??? hehehe haziqah pon pandai bergaya... tu yg dpt tmpt tu... hehehe yeah!! :)

Ain said...

tahniah kak....

memang comel dan cute sungguh...

atie said...

Hai. Lol..

Cubit jangan tak cubit lol.... dibenarkan... ada gi blog lol tapi tak dapat tinggal komen coz... komputer lembab... ruang comment pun tak keluar2... sorry..

Belle...

Yg tukang ambik gambar pun tere.....

Ain..

Terima kasih... itu pun sebab buka blog ain dan terbaca n3 dari blog ain.....terima kasih....

mamai said...

teringin nak ada baby girl

atie said...

Salam Mamai.. kenapa tak de baby girl ke....

GhOsToNe said...

chomel sgt!

atie said...

Salam Ghostone...

Kalau la dia pandai baca blog nie pasti dia tesengeh sepanjang hari... nasib dia tak tau ape2 mak dia yg lebih2 nie

Arianni said...
This comment has been removed by the author.
Arianni said...

Salam Atie,

Tahniah..Tahniah..Tahniah!!

Haziqah memang comel dan cute sangat2..

atie said...

Salam Kak Arianni...

Terima kasih dari suka2 dah termenang lak nie yg gile contest nie.... tp masuk yg bkenaan aje la ye kak... comel mulut pun boleh tahan gak tu...