Sunday, April 4, 2010

Manalah Kekawan Kita Sekarang

Shahbanizar..... Azizah.....Rosmawati......Irwan Kasmani

Ini gambar masa Tadika tahun 1982....... kira bernasib baik la... sebab kalau nak ikutkan banyak2 kekawan kami aje yang ada gambar nie rasanya. Sebab masa nie kitorang aje yang tak balik lagi.....kenangan habis nie.... azizah aje yang dpt saya hubungi sekarang...

12 comments:

Abd Razak said...

Salam...

Gambar nostalgia erk!

Ummi Humaira said...

salam atie..

kalu ler dpt mjejak kasih , alangkah gumbiranya rasa dihati kaaaan

Ain said...

salam kak,

sooo sweet tau...

ain takde pun koleksi gambar masa tadika dulu....huhuhu...

tak tau mana mak simpan...hilang dah rasanya....

kak, nanti join kontest ain k...

atie said...

Salam Razak...

Nak menjejaki kekawan yang dah lama tak jumpa...

Salam Kak Ummi..

Sorang dah jumpa kak ummi kat fb.... azizah... dok kat penang dia,,,

Salam Ain...

akak simpan gambar sendiri dari kecik2... pas tua akak dok asrama jadi harta benda semua bawak kat asrama tak pernah tinggal kat rumah mak.... contest ape ye... kita singgah nanti..

Werdah said...

Salam Atie.

Kakpun lama tak ke sini. Memang seronok jka jumpa kawan-kawan lama kan.

atie said...

Salam Kak werdah..

Terima kasih atas kunjungan... rakan bloger juga mengembirakan

ckg rash said...

Assalamu'alaikum,

jejakilah mereka atie, seronok tak terkata jika dapat bertemu kawan lama...

atie said...

Salam Ckg rash..

Up-load ge gambar nie dah dapat cari 2 org azizah dan irwan sorang lagi tu pernah jumpa tapi sekarang dah lama tak dengar khabar berita...

Naz said...

retro sungguh... hehehehe... :D

budak kampung online said...

kool. gambar buah-buahan kat belakang tu very popular pada zaman tuh. Ahaks

Tirana said...

Jejak kawan lama..hehehe..Kak tirana pun sedang mencuba jejak kawan2 lama. Ramai juga yang dah bertemu di facebook. Bila dah dapat contact balik, macam2 cerita lama timbul..hehehe.Itu yang seronok sekali...mengimbau kenangan lama

atie said...

Salam....

Naz..

Kira gi tadika tu dah baik sangat la budaknya ...ha..ha....


Budak kampung online...

betul2... nampak gambar ayam tu... he..he buat pakai rotan bulu ayam tu... kreatif tu cikgu dulu2 sekarang mana ada....tq..


Kak Tirana..

Ini kekawan satu kampung dan sekolah rendah... yg sekolah menengah pun dah ramai jumpa melalui fb... syok habis kak.. dpt jumpa kawan lama...