Thursday, April 15, 2010

Krusus KPP Dan Ujian Berkomputer

Minggu lepas gi ambil Krusus Kpp ... Kononnya nak ambil lesen keter la nie... Minggu depan rasanya nak gi ambil ujian berkomputer la pulak.... tapi study buku undang2 tu macam tak jalan pun.. ha..ha... tu la tanda2 dah tua agaknya... gi krusus kpp ari tu... terasanya dah semakin tua sebab banyaknya budak2 muda aje yang datang krusus.... he.... dah tua2 baru nak ambil lesen.... Lama gak rupanya proses nak ambil lesen nie kan.... sabor ajelah bebanyak.... tu yang macam tak de mood aje nak up-date blog dng cerita2 lain .... jadi tersaji Hadis ajela agaknya sepanjang minggu depan nie.....Salam Persaudaran dan ukhuwah yang berpanjangan kpd semua Sahabat Maya...


10 comments:

Tirana said...

Atie..kak tirana pun dapat lesen kete masa dah tua jugak..hehehe..tapi masa ujian berkomputer tu dapat full mark..kalah orang muda...

atie said...

Kak Tirana..

ok la tu full mark... saya nie tah la asik kena gelak aje ngan suami bila baca buku tu ...

piewahid said...

selamat ujian memandu la ya...
insyaallah lulus...:)

atie said...

Salam Piewahid..

Terima kasih.....

fadzilah said...

salam..

semoga akak lulus kesemua ujian..saya dulu rasa stress sgt masa belajar bwk kete..alhamdulillah akhirnya lulus juga ujian memandu.

atie said...

Salam Fadzilah

Terima kasih....

Liliyuli said...

salam kenal.. =)

shida said...

hehehee...cpt2 amek lesen kang leh kite drift..hakhakhakkk

atie said...

Salam Liliyuli...

SAlam kenalan juga.... tq singgah




Salam Shida...


OK.... kan nanti kita nak dok dekat2 kan.... sonang sikit nak gi rumah hang.. he..he...

LotsOfLove-Pearls said...

Chayok!
utk Kak Atie..

Semoga lulus dengan jayanya..