Wednesday, February 3, 2010

Lama Tak Up-Date Blog Nie

Salam...... Lama rasanya tak up-date blog .......kesibukan melanda......bila projek reben tiba tu yang tak dapat sentuh komputer nie.... tapi projek untuk tahun baru cina kali nie tak banyak... ada lah rezeki sikit... Alhamdullilah.....Hari nie tak tahu nak buat n3 ape tapi masih nak kongsi sesuatu gak ngan kawan2 semua...... nampaknya sekejap lagi saya akan berjalan2 ke blog kekawan aje lah... dan ke fb kunjung rakan2..... salam semua........

9 comments:

mamai said...

update ajer citer apa pun

atie said...
This comment has been removed by the author.
fadzilah said...

salam kak atie..

saya pun dah lama tak update blog..byk keja + takde idea..

atie said...

salam mamai...

masalah nya kita bukan pandai menulis macam en.. mamai... pening

LotsOfLove-Pearls said...

selamat berhujung minggu kak..

update bila ada masa dan idea.
hehe..

Arianni said...

Salam Atie,

Samalah kita..kadang2 tu ketandusan idea..bertambahlah kalau kemalasan melanda..kikiki

zai said...

salam atie..

kak zai pun sibuk juga sekarang..selain bekerja..turut membuat bisnes frozen foods..mmg dah jarang update blog kerana terpaksa berebut2 dengan masa dan permintaan yang semakin meningkat dari hari sehari..tapi bila free kak zai akan tetap singgah ke blog kawan2..macam atie juga..hehehe

atie said...

Hai..Lol

Terima kasih singgah... tu la kekadang ada masa idea lak tak de

atie said...

Salam Kak Arriani..

Tapi kak jangan asik tak up-date blog ye... saya suka sangat kat blog akak lagi2 tazkirah yg akak sampaikan....sekarang nie... rasa seronok tambah ilmu agama nie... ke kadang kita dah tau tapi lagi elok kalau kita perhalusinya lagi kan..


Salam Kak Zai..

Ye la kak zai... sibuk kekadang sampai tiga 4 hari tak dpt gang komputer... wah bisnes tambah maju nie... tahniah kak zai semoga bertambah lagi rezeki kak Zai...