Sunday, December 27, 2009

Happy Birthday To Haziqah.....4th



Semalam 27hb Dis. 2009.. Haziqah menyambut hari lahirnya yang ke-4... Happy Birthday buat anak ummie Haziqah semoga Haziqah jadi anak yang baik dan cerdik.....Haziqah nak kek barby... ummie buatkan kek untuk Haziqah... cantik tak.......

8 comments:

Tirana said...

Happy birthday to Haziqah...moga sihat dan ceria selalu..

Pn Kartini said...

Happy besday to adik Haziqah..from auntie tinie..:):)
jadi ank yang baik..dengar cakap makayah..:):)
kek tu..nampak best!!!+ cantikkk:)

Arianni said...

Salam Atie,

Selamat harijadi Haziqah..wah dah 4 thn yer..semoga jadi anak yg solehah..
Kek tu cantik la Atie..pasti sedap!!

atie said...

Salam...

Kak Tirana...

Baru masuk 4th tp tahun depan sekolah 5th.... kecik aje org nya... beg sekolah sama besar dng tuannya...

Pn kartini..

tq pn kartini.... kek tu coklatnya terlebih2 tu

Kak Arianni..

Lama tak ke blog akak... tq...

Ibuhani said...

Happy bday Haziqah....cantik kek dia :)

a kl citizen said...

wah bestnya dapat kek special dari emaknya.
pandai betul atie ya.

Ieda the Rainbow Princess said...

Happy B'day to Hazikah!!Dh 4thn da die ye..Chumel sngt Hazikah nie Sis..suke tgk wajah die,gerraammmm..rs nk usap2 pp die..
Sedap Kek tu Sis!Nyummy3x!

atie said...

Salam Kak Hani...

dari bulan lima dia dah mintak kek tu..

Salam kak Mah..

Mak nya baru belaja aje kak....tak macam kat kedai pun....


Salam leda...

budak nie cakap pun banyak leda sampai cikgu pun pening agaknya melayan dia...kalau nak makan kek meh datang sini... gombak aje leda kat mana...