Tuesday, August 18, 2009

Sahabat Maya (Tak Dapat Tinggal Komen)

Kepada semua sahabat Maya, untuk pengetahuan semua sebenarnya tak de masalah pun pada ruang komen dalam blog saya nie.... Cari punya cari rupanya dekat kotak Komen tu kita kena gunakan scroll pada tetikus kita untuk lihat atas dan ke bawah.... Tekan scroll pada kotak komen dan boleh lihat bahagian bawah Kotak komen yang tak kelihatan...... Maaf lama tak melihat blog sahabat semua dan tak update blog nie....terima kasih

7 comments:

zai said...

salam atie...

Maaflah yer..lama akak tak menjenguk blog atie sbb sibuk..dan hariini tiba2 teringat nak membacanya..apapun akak ttp ingatkan dan rindukan senyuman Atie yg ceria dan semangat dan ketekunan dalam diri Atie tu ttp jadi sumber inspirasi.. , Selamat Menyambut Bulan Ramadhan Al-Mubarak :)

atie said...
This comment has been removed by the author.
zai said...

salam atie...

kak zai setuju dgn pendapat atie..

seme rakan blogger yg nak beri komen kena scroll down mouse sampai ke bawah..try on error first ok...good luck..

atie said...

Tq, kak Zai..

Razak said...

Salam...maaf dulu memang saya tak boleh nak buat komen di blog akak, tiada ruang utk scroll ke bawah...alhamdulillah bila dah ubah setting begini, baru berpeluang

atie said...

Salam Razak.

terima kasih masih berkunjung walaupun tak ada n3 yang terbaru.. Masih tak dapat berkunjung ke blog razak dan membaca n3 kat sana kerana masih sibuk lagi...

Ibuhani said...

salam atie. baru boleh komen. Nak tanya...auna tu anak atie ye?