Saturday, August 29, 2009

Kerja

Nampaknya malam nie terasa sangat nak update blog nie walaupun tak de n3 yang bagus yang nak dikongsikan. Sibuk sampai tak dapat nak berkunjung ke blog sahabat maya semua kerana membuat tempahan hamper untuk hari raya. Tapi bukan kita bos kita cuma kerja dari rumah aje. Tambah pendapatan untuk hari raya. Kerja ikut jadual tu yang tak boleh bersenang-senang sangat nie...Asik-asik auna aje yang bagi info tentang blog rakan2... Kotak komen tu pun dia yang buat bagi betul tu.... Kerja rumah asik tergendala, tiga ke empat hari sekali baru dapat lipat baju...Nasib cik abag tak kisah sanggat... Salam buat semua.... Selamat berbuka puasa... Semoga sentiasa dirahmati Allah S.W.T.

9 comments:

Dida... said...

Salam...

Ha... baru betul.. rindu dekat akak jugak.. :) baru puas dpt bg komen dekat blog akak ni...

Alhamdulillah... murah rezeki akak bulan2 ramadhan ni ye.... jgn sampai x menang tangan sudah... hehe..

Pandai auna godeh2 blog ni ya... nasib baik dia pandai kan...

Salam Ramadhan buat akak sekeluarga.. moga ucapan saya ini tidak terlalu lewat...

ummi humaira said...

akhirnya dapat juga ubat penawarnya kan..tahniah auna.. memang anak2 zaman sekarang ,bab2 ni memang pakar habis , macam keluarga ummi gak , kalu bab2 nie , anak ummi , Dina yg tolong tiupkan penyakit nya..apa2 pun kami rakan2 atie selalu menjenguk kesini.salam ramadhan buat atie n family .

ASE1 said...

Salam ramadhan buat atie sekeluarga . Akak slalu gak jgk blog atie tp sebgi silent reader jer . bgs gak si auna tu dpt menolong jgk2 kan blog ibunya ..budak nie , bab ict nie x payah ajar , dia pndi sendiri .. lebih hebat dr kita !

atie said...

Salam Dida,

Mak nya tak pandai sangat tng IT nie.

Terima kasih...

atie said...

Salam Kak Ummi..

N3 akak pun bagus tp saya sekarang nie sibuk sikit dpt geling 2 aje nanti klu free bolehlah luangkan masa utk tambah ilmu..

Terima Kasih sudi bersahabat maya disini

atie said...

Salam Kak Ase1.

Terima Kasih Ke blog saya, saya tak pasti saya dah ke blog akak atau tak nanti kalau tak sibuak saya akan ke sana dan follower blog akak.. sibuk sanggat nie maaf ye...

salam pekenalan

Razak said...

Salam...moga Allah permudahkan segala tugas seharian

atie said...

Salam Razak,

Terima kasih.. n3 razak sangat baik dpt baca sekali lalu aje nanti ada kesempatan saya akan luangkan masa utk itu..

a kl citizen said...

assalammualaikum

akhirnya dapat juga letakkan komen di rumah atie ni