Monday, July 27, 2009

Riyadah Di Alang Sendayu


Kami sekeluarga selalu riyadah hujung minggu di tempat rekriasi Alang Sendayu Bt. 12 Gombak nie, sebab dekat aje dengan rumah 15minit perjalanan dah sampai... Kat sini best gak ada kolam mandi dan air terjun, kawasanya pun lapang kalau ada yang berminat nak buat hari keluarga... Ada tempat penginapan juga. Anak2 saya suka mandi kolam saya dan suami pun galakan mereka tak takut dengan air... ajar berenang untuk anak yang sulung dan yang nombor dua tu.. Saya pandai gak berenang coz masa kecik2 dulu selalu berkubang dalam parit kat kampung. Kalau ada blogger yang duduk sekitar KL nie bolehlah bawak keluarga datang ke seni tempatnya nyaman sekali.

2 comments:

fatahiyah said...

Salam.
Nak tumpang tanya, boleh buat program ke kat tempat ni. Boleh bagi contact no tempat tu tak?

atie said...

salam fatahiyah,

tempat nie boleh buat program dan tinggal pun tapi saya tak de no phone nya nanti klu ada saya tingalkan kat blog fatahiyah ye...
terima kasih berkunjung ke sini