Tuesday, June 23, 2009


Ini antara koleksi hantaran perkahwinan Fuad dan Azmiran. Masa masukan koleksi nie dulu belum lagi belajar nak edit gambar jadi gambar tu tak cantik sangat. Jadi kita selitkan la tiga koleksi yang dah di edit nie. Kalau nak tau kos nak buat hantaran bagi koleksi nie tak la mahal sangat 7 dulang dalam RM 200. Hantran nie tak la ambil masa yang lama nak buat, kalau ada mood satu hari boleh siap 5 atau 3 dulang mengikut desing hantaran tu. Saya buat hantaran yang simple2 aje tapi saya tekankan pengunaan bunga yang lebih real. Kepada yang berminat untuk menempah hantaran boleh hubungi E-mail saya......

4 comments:

Dida... said...

I like pink... sweet, nice & simple..

pakkal je saya da kawin.. hehehe...

~ eila'z ~ said...

wah cantik la....sejuk jer mata memandang...

Cikgu Ibrahim said...

Indah sungguh blog ini...
Bagai berada dalam dunia warna warni

Tahniah. Semoga suksses dalam business.

yunzz said...

salam,
ehmm sy nk tau mcm mn nk contact atie..atie ni duduk kat area mn?